Logo of Visitekaartje

Grafisch Ontwerpen 

Zeg het maar en wij ontwerpen het.

Banners, Flyers, Tijdschriften, Logo's, T-shirts, Wraps, Kaarten, Uitnodigingen, Mockups, Stempels, Foto's Bewerken, Complete Huisstijl en meer..

Ontspan en laat het Ontwerpenover aan Surispot

Grafisch ontwerpen


Het grafisch ontwerpen is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een ontwerp moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw doel. Het meest belangrijke bij een ontwerp is dat het uw doelgroep dient aan te spreken. Bij Surispot hebben wij dit als geen ander begrepen.

Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste tijd het design heeft dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo, banner, billboard of flyer gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig ontwerp is waar u naar op zoek bent, wij zorgen dat u zich professioneel kunt presenteren.
Ontwerp Laten Maken

Strategisch ontwerpen

Door eerst de doelen van uw printontwerp te begrijpen, creëren we een ontwerp dat goed aansluit op het verhaal van uw merk.

Eenvoudige Effectieve Ontwerpen

Wij maken schone, elegante lay-outs met duidelijke boodschappen die meer kansen bieden om de aandacht van klanten aan te trekken

Gebruiksvriendelijke Ontwerp

Ontwerpen met overtollig veel teksten of elementen worden vaak door de gebruiker genegeerd. Wij houden het ontwerp daarom helder en eenvoudig.

Omzet Stimulerende Ontwerpen

Drukontwerp moet zich concentreren op de voordelen die uw klant van uw product of dienst krijgt. Accentueer de meerwaarde die uw merk biedt.

MAAK JE MERK STERK!


Achter elk sterk merk staat een professionele ontwerper.
Maak uw merk sterk met een grafisch ontwerp van Surispot

FOTO'S LATEN BEWERKEN

Beeldmateriaal speelt een steeds belangrijkere rol in communicatie. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Zeker als het beeld professioneel bewerkt is. Surispot biedt hoogwaardige diensten op het gebied van beeldbewerking aan. Wij maken montages, retoucheren foto’s en voeren kleurbewerkingen en beeldmanipulaties uit.

Werkzaamheden die wij uitvoeren op het gebied van beeldbewerking en beeldmanipulatie zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan foto’s retoucheren, het wegwerken van rimpels of onzuiverheden van de huid, het verwijderen van spiegelingen in een foto, objecten toevoegen aan een foto, of deze juist verwijderen, objecten omkleuren, kleurbewerkingen uitvoeren en veel meer.

DUS.... WAT WORD HET VOOR U?

  • Basisbewerkingen
  • Opschonen oude foto’s
  • Creatieve bewerkingen
  • Mensen of beeldelementen verwijderen
  • Foto’s combineren
Contact Ons

 

Contact

Tel: (+597) 8971313

E-mail: info@surispot.com